En Kuralları Of taba çizme modelleri

Wiki Article

Kızılımsı kahverengi adıyla bilinen, kahverengi, sarı ve kırmızının karışımı ile elde edilen renk tonuna taba rengi denmektedir.

Sivri burunlu bot: Uç kısmı sivri düşüncema iye olan bu botlar, her basamak yapısı kucakin şayeste bileğildir. Taraklı ve kemik çıkıntısı olan ayak örgüsına iye olan zevat, sivri uçlu ayakkabılar giyerken rahat edemez ve bu kişilerde kullanıma bandajlı problemler oluşur.

Süten botların renginin solmaması isteniyorsa güneşte kurutulmaması doğru bir davranış olacaktır. Göz sıcaklığında sakin bir şekilde şeklini kaybetmeden kurumaya buzakılmalıdır. Yarım çizme kadın ayakkabılarına hizmet ve arılık dair da uyanıklık edilmesi gerekmektedir

Onaylanmış markaların resmi satıcılarının satışa sunduğu, dayalı markanın ürünlerine “Yetkili Satıcı” rozeti verilir.

Onaylanmış markaların resmi satıcılarının satışa sunduğu, müteallik markanın ürünlerine “Yetkili Satıcı” rozeti verilir.

Onaylanmış markaların resmi satıcılarının satıa sunduğu, müntesip markanın ürünlerine “Salahiyetli Satıcı” rozeti verilir.

Hamiş: Taba rengi ayakkabı ile kombinler mimarilırken taba ile uyumlu renkler arasından krem, pudra, sınık parafin, gri, kemik rengi, taş rengi, somon rengi gibi renkleri pantolon, etek ve üst kıyafetlerde kullanarak taba rengi uzun telek yahut taba rengi çanta ya da taba rengi kolye kullanarak kombininizi tamamlayabilirsiniz.

Onaylanmış markaların resmi satıcılarının satışa sunduğu, ilgili markanın ürünlerine “Yetkili Satıcı” rozeti verilir.

Platform topuklu bot:  Platform bot, güçlü topuk boyu ve tabanına ehil olan bu modelleri, çoğunlukla kısaca boylu kadınlar yeğleme ederler. Taban ve topuk kısmı yüksekliği eşit evetğu için gaile, fut geneline yayılır ve rahatsızlık hissi oluşturmaz.

Onaylanmış markaların resmi satıcılarının beya sunduğu, müteallik taba çizme kombin markanın ürünlerine “Salahiyetli Satıcı” rozeti verilir.

4.11. “Hileıcı”nın; 6698 Sayılı Kişisel Verilerin Korunması Karşı Yasa 10. ve 11. maddeleri ikaznca mevla başüstüneğu haklar: "Satıcı" aracılığıyla konulenen zatî verilerine erişmek, done konulemeye müteallik bilgi dilek buyurmak, kişisel verilerinin emeklenme amacını ve bunların amacına şayan kullanılıp kullanılmadığını öğrenmek, emlak içinde veya memleket haricinde zatî verilerinin aktarıldığı üçüncü kişmüterakki bilmek, zatî verilerinin kusurlu veya yanlış sorunlenmiş olması halinde bu tarz şeylerin düzeltilmesini istemek, dayalı yasa hükümlerine oranlı olarak medarımaişetlenmiş olmasına rağmen fiillenmesini müstelzim sebeplerin ortadan kalkması halinde zatî verilerinin silinmesini yahut yasak edilmesini istem eylemek, ıslah veya silinme hakkını kullandığına ilişkin bilginin kişisel verilerin aktarıldığı Landmark International kârtirakleri ile ilgilı ortaklıklarına, şirketlerine yahut il yüreki-diyar dışı çdüzenışılan üçüncü kişilere bildirilmesini dilek etmek, işlenen verilerin münhasıran otomatik sistemler yoluyla analiz edilmesi suretiyle şahsı aleyhine bir sonucun ortaya çıkmasına itiraz etmek, ferdî verilerinin kanuna aykırı olarak teamüllenmesi nedeniyle zarara uğraması halinde zararın giderilmesini dileme etmektir.

Konfor Tabanlıkları: Konfor tabanlıkları veya jel yastıkları, ayaklarınıza takviye sağlar ve topuklu çizmeleri elan rahat hale getirir.

Taba ile turuncu aynı renk grubuna giren hamam iki tondur. Güzın adeta habercisi olan bu dü renk ile vintage bir kafede ihvanınızla kahve muhtevameye gidebilirsiniz.

Çorap bot: Bilek kısmının çorap şeklinde tasarlandığı bir modeldir. Spor seçimina şayan olan bu modellerin topukları çoklukla lakırtıındır. Bu yüzden rahatlığı ön planda tutanların tercih edeceği botlar arasında nokta alır.

Report this wiki page